OVER KRAGE

Behind KRAGE

Kristel Peijnenborg (1987) geboren in Tilburg, is een designer, tekenaar, dichter, en onderneemster met hart en ziel. Als kind tekende Kristel al haar eigen illustratieboekjes. Afgestuurd in Communicatie & Multimedia Design met specialisatie in Illustratie en Creative Problem Solving.

In 2013 besloot zij om haar creativiteit zelfstandig professioneel uit te voeren, dat in 2015 vervolgde met de volledige stap naar fulltime ondernemen onder de naam KRAGE.

Haar jaren ervaring hebben haar veel bijgebracht hoe jezelf te positioneren en te presenteren als merk. Door de toenemende verzoeken naar live visueel verslaglegging zette zij begin 2018 Visueeltjes op met een team zelfstandige professionele illustrators. In mei 2020 debuteerde ze met een WoordKunstBoek, waaraan zij 9 maanden samenwerkte met een kunstenares en dichteres onder de naam Villa Vingerwerk en is momenteel te koop in drie winkels. Al haar creaties zijn te herkennen door kleurgebruik, betekenis en aandacht voor beeld.

Support

ZAKELIJKE COMMMUNICATIE AANTREKKELIJK EN KARAKTERISTIEK MAKEN?

KRAGE werkt met kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren. Tijdens elke uitdaging pas ik de concept- en designvaardigheden toe om aan de wensen van klanten te kunnen voldoen.

LEES MEER →

Aanpak

Hierin is de eerste verkenning gedaan om de wensen en eisen onder de loep te nemen. We hebben de verschillende stappen besproken, zoals het te realiseren eindproduct, de vereiste informatie van de diensten en verdere afspraken.

1

DEFINITIEFASE

Hier staan we stil bij de wensen voor het ontwerp. Tijdens dit proces wordt ingegaan op de illustratiestijl en eerste opzet per intuïtiekaart.

2

ONTWERPFASE

Tijdens het ontwerpproces zullen de wensen verder en meer in detail in kaart gebracht worden. Op basis van deze wensen zal het ontwerp vorm krijgen.

3

REALISATIEFASE

In deze fase worden in samenspraak de laatste puntjes op de i gezet. Wanneer de ontwerpen klaar zijn worden deze opgeleverd. De bruikbare beeldmaterialen worden opgeleverd in hoge kwaliteit.

Portfolio

VIEW PORTFOLIO →

AS SEEN IN

Meer weten? Aarzel niet en mail mij: info@krage.nl

EEN OFFERTE AANVRAGEN IS VRIJBLIJVEND HOOR!

GO TO CONTACT →
rainbowlogo-WHITE-footer

© Copyright 2020 KRAGE.nl – All Rights Reserved.