DE CARPACCIOBAR

DE CARPACCIOBAR

De Carpacciobar is opgericht door een jonge food artist die de eerste carpaccio bar start in Tilburg. Kunstenaar in haar vak. Ze bedacht een vernieuwend one-product food concept met carpaccio. Borden worden decoratief versiert met dun gesneden plakjes groente, vlees of vis. De maaltijden van De Carpacciobar. zijn kleurrijk en genoeg om iedere maag  te vullen. Èn ook vegetarisch te nuttigen. Vanaf begin september is de carpaccio bar geopend aan de Koestraat te Tilburg.

Het design van De Carpacciobar heeft een idee van een oneindigheid, kunst dat zich herhaald en dunne, ronde, organische vormen die over elkaar heen liggen. Het beeld is afgeleid van de dynamische opgemaakte borden van De Carpacciobar. en legt het concept van de carpaccio uit. Carpaccio dat wordt dun gesneden en in laagjes het bord versiert. De C van Carpaccio is in herhaling weergegeven en beeld groffe penseelstreken uit van een kwast. Als food art op ronde schilderijen.

Category
merkidentiteit, website
MEER WERK