About

Behind KRAGE

Kristel Peijnenborg (1987) geboren in Tilburg, is een designer, tekenaar, dichter, en onderneemster met hart en ziel. Als kind tekende Kristel al haar eigen illustratieboekjes. Afgestuurd in Communicatie & Multimedia Design met specialisatie in Illustratie en Creative Problem Solving.

In 2013 besloot zij om haar creativiteit zelfstandig professioneel uit te voeren, dat in 2015 vervolgde met de volledige stap naar fulltime ondernemen onder de naam KRAGE.

Haar jaren ervaring hebben haar veel bijgebracht hoe jezelf te positioneren en te presenteren als merk. Door de toenemende verzoeken naar live visueel verslaglegging zette zij begin 2018 Visueeltjes op met een team zelfstandige professionele illustrators. In mei 2020 debuteerde ze met een WoordKunstBoek, waaraan zij 9 maanden samenwerkte met een kunstenares en dichteres onder de naam Villa Vingerwerk en is momenteel te koop in drie winkels. Al haar creaties zijn te herkennen door kleurgebruik, betekenis en aandacht voor beeld.

BRANDS & PROJECTS

AS SEEN IN

Support

ZAKELIJKE COMMMUNICATIE AANTREKKELIJK EN KARAKTERISTIEK MAKEN?

KRAGE werkt met kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren. Tijdens elke uitdaging pas ik de concept- en designvaardigheden toe om aan de wensen van klanten te kunnen voldoen.

LEES MEER →
AUTHENTIEK

Ik ben altijd op zoek naar wat nieuws. Telkens weer een uitdaging. De kracht om jezelf te onderscheiden.

CREATIEF

Mijn missie is: verbinden wat onsamenhangend lijkt te zijn. Daarom ben ik flexibel en breed inzetbaar.

BEELDIG

Oogverblindend om je ogen er niet vanaf te kunnen houden. Zoals de regenboog.

FACEBOOK

blijf up to date

INSTAGRAM

volg mijn momenten

LINKEDIN

blijf connected

Aanmelden voor het Regenboog nieuws!

Bij aanmelding gaat u akkoord met het Privacy- en cookiebeleid