Boho Riders logo

Boho Riders logo

Dit is Boho Riders. Nathalie Westerburger, de eigenaresse, kwam bij mij met een idee dat ze graag wilde verwezenlijken: De Bohemian droom voor alle ruiters die van de natuur houden met natuurlijke en duurzame producten op één plek middels een online webshop.


Het ontwerp van Boho Riders wordt gevormd door 3 kernwaarden te concretiseren die de essentie van het bedrijf verklaren. Elk detail in het ontwerp is er met een reden om eenzelfde verhaal te vertellen. Ik heb daarom eerst een onderzoek gedaan voor haar merk dit leg ik vast in een brandbook met de analyse en de huisstijl richtlijnen om in stijl te blijven voor de eerste volgende stappen. In dit beeld komen de ruiter, de natuur en de droom samen in een langgerekte cirkel. De lijnen sluiten niet helemaal op elkaar aan, wat zorgt voor openheid, zoals het ongeremde van de ruiter. De vrouw staat voor de ruiter, de bergen
voor de natuur en haar blik op het landschap als de droom. De Bohemian stijl komt terug door de hoed, de rafels en de bergen. De letters boho zijn beweeglijk, sierlijk en vloeien natuurlijk als een galop, daarentegen zijn de letters riders statischer en met bewuste rechtopstaande versteviging.

Category
logo
MEER WERK