BvR Support

BvR Support

BvR Support zocht naar een merkidentiteit voor zijn huidige professionaliteit als zelfstandig ondernemer. Onder de nieuwe bedrijfsnaam, BvR Support, biedt Bert de volgende diensten aan: productie, projectmanagement, marketing en big data in de evenementenbranche. De merkidentiteit is ontwikkeld met deze huisstijldragers: logo, briefpapier, visitekaartje, e-mail handtekening, Facebook omslagfoto en -profielfoto.


Het beeld vormt een samenhang van verschillende elementen. Deze kunnen verwijzen naar het organiseren van podium onderdelen, een project dat bestaat uit verschillende mensen en onderdelen en data dat samenkomt met verschillende eigenschappen. Het beeld associeert als eerste naar de letters B, V, R. De grote letter ‘B’ lijkt het draagvlak van alle gekleurde lagen. Het uitsteeksel aan de onderkant linkt naar podiumonderdelen.

De bovenste kleuren zijn afgeleid van de 4 basiskleuren van CMYK. Het logo wordt daarom gemakkelijk geassocieerd met print, drukwerk, scherm kleuren en andere promotiematerialen. Ik heb geprobeerd om het beeld in balans te houden door links zachte, warme kleuren te gebruiken en rechts koude.
Category
merkidentiteit