Dag van de Groeier

Dag van de Groeier

Tijdens de achtste editie van de Dag van de Groeier op 21 November mocht ik met Visuele Notulen de avond in beeld brengen met de focus op digitalisering. Met papier en stiften had ik aan het einde van de avond een samenvatting van dit evenement. In de visuele notulen heb ik alle sprekers nagetekend met hun inspirerende verhalen voor jonge en ambitieuze starters en groeiers. Hiernaast streden drie jonge Kempense potentials voor de Willen Winnen Award. Rechts bovenin vind je de winnaar van deze avond.

 

De kleuren rood en grijs zijn gekozen in de huisstijl van de opdrachtgever. Tijdens het live tekenen heb ik de kleur rood gebruikt om elementen in het beeld extra onder de aandacht te brengen. Nadat de visuele notulen klaar op papier is uitgewerkt, heb ik deze gedigitaliseerd en de grijze vlakken toegevoegd om de plaat meer overzichtelijk te maken.

 

De opdrachtgever ontvangt de visuele notulen zowel digitaal als het origineel op papier. Hierdoor kunnen zij dit prominent in zicht hangen en het digitaal versturen naar de belanghebbenden.

Category
visuele notulen
MEER WERK