Villa Vingerwerk LOGO

Villa Vingerwerk LOGO

Villa Vingerwerk is een samenwerkingsverband van twee woordkunstenaars van kunst en poëzie. De samenwerking is ontstaan aan de hand van het publiceren van hun eigen werk in een duo-dichtbundel. De bedrijfsnaam staat voor de eigenzinnige manier van de jonge vrouwelijke dichteres van nu waar vrijheid voor expressie centraal staat. Zij bieden samen een podia voor poëzie met speelse en eigenzinnige schrijfwijze en uitnodiging om samen poëzie en kunst te beleven.

Met hun nieuwe bedrijfsnaam willen zij naar de buitenwereld een kunstzinnige en luchtige indruk maken voor jong en oud. Een initiatief dat wil inspireren om het lekker op je eigen manier te doen met een slag creativiteit en ondernemerschap.

De merkidentiteit is uitgevoerd met een bold en dynamisch lettertype dat met drie rose accent strepen linksonder een uitspatting benadrukt. Het beeldlogo bestaat uit slechts typografie die gemakkelijk kan worden gecombineerd met textuur en artistieke vormen. Het kleurenpalet is daarom enkel zwart met fel rose.

Category
logo
MEER WERK