YOUNIK logo

YOUNIK logo

YOU’N IK is een samenwerkingsverband voor kind- en ouderzorg van verschillende disciplines. De samenwerking is op natuurlijke wijze tussen de professionals ontstaan. De bedrijfsnaam staat voor de relatie tussen kind, ouder en/of professional en tevens voor dat elk uniek kind een persoonlijke begeleiding verdiend dat bij haar/hem past. Elke professional die zich heeft aangesloten heeft zijn eigen praktijk, werken samen bij enige overlapping in zorgvraag en staan allen voor: “Zorg vanuit het hart; niet zorg vanuit het systeem”. Zij bieden samen de volgende diensten aan: pedagogisch, opvoedkundig en medisch.

Met hun nieuwe bedrijfsnaam willen zij naar de buitenwereld een zichtbaar aanspreekpunt zijn voor kinderen van 4 tot 18 jaar en hun ouders. Een vangnet dat het kind en ouder begeleid tijdens het volledige behandelplan zonder zich te verliezen in verschillende begeleiders, organisaties of afdelingen.

De merkidentiteit is uitgevoerd met een minimalistisch logodesign dat dankzij de strakke dunne omranding kwaliteit uitstraalt en persoonlijkheid middels het toegevoegde handgetekend beeld binnenin. Het beeldlogo bestaat uit een open strakke 6-hoek dat verkleurt naar blauw en groen, waarin twee soepele vormen elkaar kruisen dat staat voor relatie tussen kind, ouder en/of professional. Het kleurverloop staat voor proces en fase van het kind of behandeling. He accent ‘N’ in de tekstlogo staat voor de relatie tussen twee individuen als kind, ouder of specialist, waarin zijn elkaar versterken.

Category
logo
MEER WERK